Oameni, opriţi-vă!

Oameni care au lucrat “pentru сomunişti” şi au luptat din umbră pentru NE-introducerea istoriei integrate, NE-introducerea limbii ruse ca limbă oficială, şi multe alte NE-uri pe care media niciodată nu le va aborda. Oameni profesionişti, cu verticalitate, impuşi din anumite cauze, în virtutea anumitor circumstanţe, să lucreze în Guvernul comunist. Oameni cu studii obţinute în occident, care se opuneau corupţiei, care împiedicau acte de corupţie. Oameni care nu au nimic cu politicul, însă au avut nenorocul să se intersecteze cu el, cu acest politic atât de scârbos. Aceşti oameni astăzi sunt izolaţi, izgoniţi din funcţii extrem de vitale pentru oamenii simpli, sunt marginalizaţi şi le sunt închise toate uşile. Vina lor a fost că au crezut că indiferent de culoarea politică, ei sunt necesari societăţii prin profesionlismul şi experienţa acumulată. Astăzi, societatea le întoarce spatele şi se face a uita toate câte le-au fost făcute. O societate cu memorie scurtă, manipulată de media aşa zisă – „liberă”, gata să latre la comandă. O societate care nu ştie să gândească obiectiv, dar cel mai important, să-şi formize singură părerea. Aceasta de fapt şi este tragedia poporului nostru.

8 răspunsuri

 1. […] Sursa » Oameni, opriţi-vă! […]

 2. Un prost gaseste intodeauna un prost mai mare care sa-l admire.N.BoileauProblema poporului nostru este spiritualitatea.

 3. Problema poporului nostru este spiritualitatea

  as spune lipsa spiritualitatii

  ce tine de calificativul prost, cred ca ar mai fi cazul sa mai citesti o data ca sa intelegi

 4. Corect remarcat: memoria scurta shi inlocuirea gandirii proprii cu stereotipurile impuse de pUterea (cu accentul pe prima silaba) a patra. Dar nu e doar a noastra, e general-umana.

 5. De-ar fi doar stereotipuri, din păcate sunt chiar nişte instrumente destul de puternice utilizate dese ori în scopuri personale sau încă de partid.

 6. mult adevăr ai aici. notasem şi eu asta, acum 2 luni. dacă se vede tendinţa asta de răzbunare şi înlocuire de la voi, atunci e adevărul gol-goluţ.
  Păcat.

  Dar s-ar putea să fie asta şi ameţeala puterii care va trece şi se vor voborî repede cu picioarele pe pămând apreciind specialiştii. Timpul va arăta şi preceis că va pune la locul lor pe toate şi pe toţi 😉

 7. nu stiu daca-i ameteala, e un fel de a spune: noi am venit, si va aratam de ce suntem in stare. doar ca adevarul este, ca fara profesionisti, mare lucru nu faci. ar trebuie un pic sa se detaseze si sa se uite la lucruri dintr-o parte.

 8. […] ziceam eu mai devreme? Treziți-vă și nu vă mai lăsați atâta […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: