Canadian Olympic and Paralympic Athlete Parade

Azi Montrealul a aplaudat olimpicii şi paraolimpicii Canadieni ai Jocurilor 2010 care s-au desfăşurat în Vancouver. Au mărşăluit toţi medaliaţii, jucătorii şi susţinătorii Olimpiadei din acest an.

Canadienii încă o dată s-au simțit mândri să poarte steagul cu frunza de arțar. Această paradă a fost unică pentru că rar se întâmplă să ai ocazia să vezi toți olimpicii laolaltă; rar când olimpicii pot să se bucure de atâta atenție, dragoste, respect și mândrie din partea propriului popor. Pentru copii, este un eveniment memorabil pentru întreaga viața. Este o paradă a unor modele demne de urmat, personalități care inspiră încredere că visul poate deveni realitate prin multă credință dar și efort. Un popor bogat în personalități de o așa talie, este un popor binecuvântat. Azi m-am simțit parte din el.

Am dat din mână salutând jucătorii ca un copil și m-am bucurat de rând cu toți, francofonii, cât și anglofonii, pentru că într-o asemenea zi dispar neînțelegerile și oamenii sunt mai uniți.

Mai jos vedeţi câteva imagini. Din păcate emoţiile trăite greu pot fi transmise.

Reclame

Un răspuns

  1. […] » Canadian Olympic and Paralympic Athlete Parade Mai vezi » Anunțuri | JOBuri | Știri | Horoscop | Meteo | Sondaje Articole […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: