Yoga mat

Sunt mazohistă să spun că-mi place să simt febra musculară? De câteva zile am început serios să folosesc yoga mat-ul procurat recent de la Winners. Nici nu ştiam că acolo poţi găsi multe lucruri bune la preţuri pământeşti. Am luat acest covoraş pentru că scria că-i bio. Sunt dusă un pic, ultimul timp, şi eu pe valul bio. Cred că atunci când voi merge în Moldova unul din primele şocuri va fi să văd că gunoiul aşa şi nu se reciclează.

Covoraşul meu bio ieri a avut privilegiul să iasă în lume. L-am dus în curtea foarte mare a companiei în care lucrez pentru a-l utiliza împreună cu mulţi alţi colegi, inclusiv prima doamnă, timp de 45 de minute de yoga. Atmosfera care trebuia să fie una deosebită, fusese oarecum iniţial deranjată de ţipetele învăţătorilor care ieşiseră în grevă generală. Zgomotul însă se mistui în primele minute când intreasem în „transă”. Iar spre final, în savasana, începu să picure mărunt. Mirosul de iarbă proaspăt tăiată, strigătele de copii, zgomotul de oraş, toate se amestecaseră într-un frumos cocktail de relaxare. A fost una din seriile de activităţi „for promoting the benefits of healthy activity” pe care le organizează compania şi pe care încerc să nu le ratez.

Reclame

2 răspunsuri

 1. […] » Yoga mat Mai vezi » Anunțuri | JOBuri | Știri | Horoscop | Meteo | Sondaje Articole […]

 2. Krishna asta al tau, poate si-a schimbat coafura si machiajul, a folosit mai mult fard, rimel, ceva de genul asta.
  Vezi ca la monism si panteism, Dumnezeu nu-i personal, e o energie ciudata raspandita peste tot. Pe cale de consecinta e si in om, si daca e in om, inseamna ca omul e Dumnezeu.
  Adica omul e cu energie in muschi, trebuie sa se prinda poanta cu kundalini, adica isi descatuseaza energia si se face un mare smecher.
  Poate sa se contopeasca in nirvana, adica in starea primordiala, un creuzot care amesteca pe toata lumea, nu mai exista constiinta proprie ci o constienta univesala. Chiar e panteism si monism cat incape, adica absolut nimic special.
  Orientalii au o problema cu materia, considera trupul ca fiind o colivie pentru suflet, odata dobandita nirvana se sparge principiul cauza/efect, nu mai ai treaba nici macar cu reincarnarea, ai pus-o de nirvana, adica esti un nimeni.

  Krishna e o plasmuire ridicata (sau coborata) la rang de avatar.
  Nici macar in cazul asta nu exista constiinta proprie, avatarul e un banal instrument.
  Siddhartha Gautama – Buddha, nu are texte cu Divinitatea, zeitatile bune sau rele sunt iluzorii, a stat mititelul si a meditat asupra vietii si poc s-a iluminat singurel fara nici un fel de ajutor. I-a rasarit in minte ideea precum ca si existenta/viata e o iluzie (maya).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: